Prossekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne røres sammen på nær de stiftpiskede æggehvider, som vendes i tilsidst.
Bages i to kageformer ved jævn varme (170 grader C). Når kagen er bagt, og den er blevet kold, skæres den i skiver og brunes på panden i olie eller smør. Spises med sirup, æblemos eller sukker, hvad man nu foretrækker. |
|
Opskriften er vist 10119 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne