Verdens BEDSTE chokoladekage (svensk Chokoladeka)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes godt sammen og hældes i en bradepande eller springform med bagepapir. Bages ved 175 g i meget ca. en time. (den må GERNE være rigtig klæg)
-Eller; bages til den ikke blævrer, når man giver ovnen en skulder Tips: Den er altid ønsket! når man først har introduseret den for andre, hænger man på kagebagningen. så er du advaret. |
|
Opskriften er vist 12903 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-01-09 17:06:12 .. tip: det kan være en rigtig god ide at lægge et stykke bagepapir over kagen efter ½ - 3/4 time, da den ellers nemt kan blive mørk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne