Muffins med ribs Diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Pisk sukker og æg lyst og skummende. Tilsæt fedtstof og mælk og rør godt. Sigt mel, bagepulver, kardemomme og søddemidel sammen og rør blandingen i dejen og pisk, til der ikke er nogen klumper. Vend ribsene i mel og bland dem i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem midt i ovnen 20-25 min. Tag de bagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist. Bland vand og flormelis og rør. Fordel glasuren på de 12 muffins. Tips: Den lille mængde sukker er ok for en diabetiker. Du kan bruge solbær i stedet for ribs og lave glasuren af 3 spsk flormelis, ½ tsk vand og ½ tsk romessens. De færdige muffins kan fryses. |
|
Opskriften er vist 29438 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-07-22 13:22:19 Rigtig frisk i smagen. Ikke sidste gang jeg bager dem 😺 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne