Muffins med ribs Diabetes

Muffins med ribs Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :      Red :
Muffins med ribs Diabetes, billede 4 Muffins med ribs Diabetes, billede 1 Muffins med ribs Diabetes, billede 2 Muffins med ribs Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æg
30 g.sukker
100 g.Atwel eller PerfectFit
60 g.olie eller flydende margarine
1 dl.minimælk eller skummetmælk
180 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.stødt kardemomme - kan evt. udelades
 
 Fyld:
200 g.ribs - friske eller optøede og afdryppede
30 g.hvedemel
 
 Glasur:
3 spsk.flormelis
1 tsk.vand
 evt.en dråbe rød frugtfarve
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Pisk sukker og æg lyst og skummende.
Tilsæt fedtstof og mælk og rør godt.
Sigt mel, bagepulver, kardemomme og søddemidel sammen og rør blandingen i dejen og pisk, til der ikke er nogen klumper.
Vend ribsene i mel og bland dem i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem midt i ovnen 20-25 min.
Tag de bagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.
Bland vand og flormelis og rør. Fordel glasuren på de 12 muffins.

Tips:

Den lille mængde sukker er ok for en diabetiker.

Du kan bruge solbær i stedet for ribs og lave glasuren af 3 spsk flormelis, ½ tsk vand og ½ tsk romessens. De færdige muffins kan fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 29438 gange,
og udskrevet 518 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-22 13:22:19
Rigtig frisk i smagen. Ikke sidste gang jeg bager dem 😺