Pasta med røget laks 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Skabs Italieneren Indsendt : Red : |
|
|
Start med at pille løget, skær det i fine tern. Steg det i olivenolie - uden at det tager farve. Tilsæt 1½ hættefuld alm. lager eddike og lad det koge ind. Tilsæt ca. 3/4 dl. hvidvin og lidt vand. Tilsæt 1 tsk. fiskekrudt 2 laurbærblade og en smule vand. Lad det hele simre i et kvarters tid - tilsæt mere vand hvis det reducerer for meget.
Si saucen igennem en finmasket si, og hæld det tilbage i gryden. Tilsæt friskosten, laksen og de blancherede asparges som er skåret i 3 cm lange stykker. Smag til med salt og citronsaft. Lige før servering tilsættes lidt frisk basilikum. Velbekomme Tips: Meget nem og hurtig ret der smager af mere end det er. Man kan også anvende fersk laks til retten. |
|
Opskriften er vist 10934 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne