Laks med lynstegt spinat og kartoffelbåde
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg kartoffelbådene på et stykker bagepapir, dryp olie over dem og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 225 grader, til de er gyldne, møre og sprøde, ca 45 min.
Læg laksen på en varm plade med skindsiden nedad med teflonbelægning. Rist dem på skindsiden 4-5 min. Drys salt og peber på fisken, læg låg over panden og lad fisken trække til kødet er fast. Varm olien i sauterpande. Rist hvidløg og ingefær heri, bland spinatblade i - ad et par omgange - og steg under omrøringe i et par minutter, til bladene er faldet sammen. Smag til med salt og peber og anret fisken på den varme salat. Rist korianderfrø og spidskommen på en tør pande, drys blandingen over fisk og spinat og servér med kartoffelbåde og brød. Tips: Til kartoffelbådene kan det smage meget godt med Lene Hanssons økologiske rød dip pulver det skal bare blandes med noget cremefraiche. Pris for dippen er ca 30 kroner. |
|
Opskriften er vist 13635 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne