Saltbagte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Skabs Italieneren Indsendt : |
|
|
Da de skal serveres med skrællen er det yderst vigtigt, at du vasker kartoflerne grundigt. Tør dem af, og læg dem i en bradepande på en bund af groft salt ca halv til 1 cm tykkelse.
Bag kartofler ved 160 grader i ca. 45 -50 min. Lad dem køle af og bådskær dem. steg dem ved 180 grader i en frituregryde til de er gyldne. Lad dem dryppe af, og krydder med lidt salt og peberblandingen (kan købes på glas) Tips: Kartoflerne er lækkert og anderledes tilbehør til for eksempel culottesteg med rødvinssauce. God fornøjelse |
|
Opskriften er vist 11977 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne