Sauce Bolognese
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Skabs Italieneren Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og hvidløg i rigeligt olie - det må ikke tage farve.
Tilsæt det hakkede kød og sauter til kødet er brunet igennem. Tilsæt rødvinen og skru ned for varmen. Når rødvinen er sprittet af tilsættes fond og en anelse balsamico eddike og grøntsagerne tilsættes. Krydder med peber og et drys paprika - og endelig -Drys en spsk. tørret oregano over inden låget lægges på. Saucen skal blot stå ved svag varme, husk at tilsætte mere fond hvis den koger for meget ind. Tomater tilsættes som det sidste. Der koges op smages til med salt, og det hele simrer i ca. 10 min, inden der tilsættes 10-12 blade friskhakket basilikum. Tips: Prøv at sætte den over inden middag, så den får 5-6 timer - den bliver ganske enkelt formidabel. Vær forsigtig med balsamicoen, da den er en kraftig fætter - men den gør ting og sager ved smagen. |
|
Opskriften er vist 6852 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne