Himmelsk svensk pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Ebersbach Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge pastaen.
Løget ordnes og svitses i en gryde, heri kommes pølserne. Derefter kommes pure, ketchup og mælk i. Røres godt rundt. Herefter kommes krydderier i. Til sidst kommer kartofler og pasta i. simre 15 - 20 min ved svag varme, og så er den klar. |
|
Opskriften er vist 98472 gange,
og udskrevet 1389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer per b. - 2016-10-03 16:45:37 masser af fløde, gode pølser og friske krydder urter.samt nye kartofler.nem og billig. svensk eller ej den er god. Faber - 2016-06-15 16:14:00 Svensk pølseret er ikke svensk men en ret vi danskere har fundet på!!!! Så man kan vel bare bruge hvad man vil! anonym - 2013-06-21 12:30:31 godt nok skal der bruges madlavningsfløde ganske vist Julie - 2013-03-28 16:04:53 Kartoflerne skal koges først ikk ?? anonym - 2012-01-25 10:43:13 Allan, der skal heller ikke fløde i. Det er vidst dig der ikke ved hvad svensk pøleret er :-) Buzze77 - 2012-01-16 10:15:48 Allan, dit sure løg. Har du aldrig hørt om kunstnerisk frihed. Det gælder vel også inden for madlavning ;-) Allan - 2011-04-10 18:02:21 Der er åbenbart flere herinde der ikke ved hvad svensk pølseret er, der er ikke pasta i svensk pølseret, men kun kartofler, pølser, løg, tomatpure, og fløde. jeg ved ikke hvad de pasta retter hedder, men svensk pølseret er det ikke..:-) tupperware konsulent ap - 2011-01-04 18:29:21 dette er ikke populær hos os, om det er fordi vi har brugt de forkert pølser eller ketchup eller hva det ved jeg ikke. men den mætter godt retten Nelle82 - 2009-06-13 08:40:11 Mine børn tiggede om det i fire dage i træk og jeg kunne kun tage den af menuen ved at love at den blev sat på igen ugen efter :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne