Svigermors Kransekagerkonfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Massen æltes med æggehviderne, dernæst flormelis, de hakkede mandler og de knuste tvebakker æltes i. Det er nemmest at ælte det med fingrene.
Fyld massen i en sprøjtepose med en fintakket tylle. Sprøjt massen ud på en plade, med bagepapir, i små toppe, rosetter eller andre forme. Pynt dem med nødder, mandler og bær. Bagetid: ca. 6 min ved 230 grader C. alm. ovn - indtil de er gyldne. Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp bunden af konfektstykkerne i chokoladen. Sæt dem på en bagerist med bunden opad og lad dem tørre. |
|
Opskriften er vist 76597 gange,
og udskrevet 1578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Olivia Gregersen - 2014-11-30 11:14:42 Det var mine første kransekager - anbefaldingsværdig opskriften, som er nem og lige. De ambrosiske kager virker ikke for søde. anonym - 2010-02-04 16:55:27 kan man fryse dem når de er bagt lise paulsen - 2007-06-10 17:22:18 den opskrift på gl. norsk er god jeg har brugt den mange gange 500 gr. flormelis 5oo gr. mandler. 3-4 æggehvide lise paulse - 2007-06-10 17:20:17 gl. norsk opskrift am - 2006-12-29 23:38:56 øhh er det nødvendigt med tvebakker i opskriften??? meyer - 2005-01-01 01:01:01 virkelig god opskrift. jeg varmer altid massen en smule i micro ovnen karin - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil foreslå at man opvarme massen inden den kommer i sprøjteposen. Kagerne er vikelig gode og lækre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne