Sjove Italienske gærbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mælken lunes.
Heri opløses sukker, gær, salt, æggeblommer og fedtstof.
Til sidst hældes melet i.
Dejen æltes godt, evt. med lidt ekstra mel.
Rulles straks til tykke pølser, der formes til forskellige figurer, eller til boller, hvis de vil bage skildpadder.
Brødene hæver tildækket på et lunt sted i 30 minutter, inden de pensles.
Forsigtigt stikkes rosiner eller hele nelliker i dyrene for at danne øjne. Brødene pensles med æg eller æggehvide. Bages ved 250 grader C de første 4 minutter og derefter ved 225 grader C de næste 4 minutter. Bages i alt 8-10 minutter. I syden serveres gærbrødene ofte formet som festlige figurer, alt efter fantasien. Prøv disse sjove brød, formet til fisk, rejer, skildpadder, hummere osv. Brødene skal nydes med smør. Tips: 235-2 |
|
Opskriften er vist 6580 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne