Ostesuppe med porre og kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i små terninger ( så skal de ikke koge ret længe)
og kog dem i bouillonen til de er møre. Afkøl let og blend kartofler i hønsebouillonen. Tilsæt osten og kog suppen ved svag varme så osten smelter. Skær porerne i tynde ringe og kom dem i suppen og kog videre i ca. 5 min. Sørg for at røre i den imens da den har nemt ved at brænde på når osten er kommet i. Smag suppen til med salt og peber og muskatnød. Serveres med flute |
|
Opskriften er vist 13518 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne