Kyllingebryst med tandoori
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Ninette Indsendt : |
|
|
Rids med en kniv ned i kyllingebrysterne. Rør yoghurten og tandoori-pulver sammen, tilsæt salt og peber. Bland kyllingen og yoghurt-mix i en skål eller i et fad og lad det stå og trække i to timer eller natten over i køleskabet.
Tag kyllingenbrysterne op, læg dem i et fad og steg dem i ovnen ved 200 grader i 45 min. Vask kartoflerne og skær dem over i halve, vend med olivenolie, hele fed hvidløg, skær citron i halve skiver og vend i, drys med salt og peber. Kom i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Mens kylling og kartofler er i ovnen, tilberedes grønkålssalaten. Finthak grønkålen og kom det i en skål, skær gulerødder i små smalle stokke. Skær æblerne i tynde skiver. Vend grønkål, gulerødder, æbler og dressing sammen. Anret på et fad. Rist pinjekernerne og drys henover. Server kyllingbrysterne på et fad og drys persille henover, hertil serveres kartofler og grønkålssalat. |
|
Opskriften er vist 20544 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne