Kyllingebryst med tandoori

Kyllingebryst med tandoori, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Ninette

Indsendt :     

Ingredienser:
10 stykker kyllingbryst gerne store
5 dl.yoghurt naturel
4 spsk.tandoori-pulver og tandoori-mix
 salt
 frisk­kværnet peber
 
 Kartofler:
1000 g.små kartof­ler
4 spsk.oliven­olie
2 fedhvid­løg
1 citron
 salt
 frisk­kværnet peber
 bred­bladet per­sille til at drysse med til sidst
 
 Grønkålssalat:
200 g.grøn­kål
2 gule­rødder
1 æbler
75 g.pinje­kerner
 
 Dressing:
1.5 tsk.rør­sukker
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.soja
1 spsk.citron­saft
1 spsk.vand
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Rids med en kniv ned i kyllingebrysterne. Rør yoghurten og tandoori-pulver sammen, tilsæt salt og peber. Bland kyllingen og yoghurt-mix i en skål eller i et fad og lad det stå og trække i to timer eller natten over i køleskabet.

Tag kyllingenbrysterne op, læg dem i et fad og steg dem i ovnen ved 200 grader i 45 min.

Vask kartoflerne og skær dem over i halve, vend med olivenolie, hele fed hvidløg, skær citron i halve skiver og vend i, drys med salt og peber. Kom i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.

Mens kylling og kartofler er i ovnen, tilberedes grønkålssalaten.

Finthak grønkålen og kom det i en skål, skær gulerødder i små smalle stokke. Skær æblerne i tynde skiver. Vend grønkål, gulerødder, æbler og dressing sammen. Anret på et fad. Rist pinje­kernerne og drys henover.

Server kyllingbrysterne på et fad og drys per­sille henover, hertil serveres kartof­ler og grønkålssalat.






karakterer:
Opskriften er vist 20545 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu