Appelsin med is
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Skær ganske lidt af bunde på appelsinen, sådan at den kan stå uden at vælte. Skær herefter toppen af appelsinen, således at man kan skrabe appelsinkødet ud.( gem toppene i en tæt beholder )
Vaniljeis skal røres sammen med piskefløde og appelsinkødet. Appelsinkødet skal lige blendes først. og det hvide skræl der er skal fjernes. Når det hele er rørt sammen kommer man det i de uhulede appelsiner som herefter stilles i fryseren i min. 1 døgn. Når man skal anrette dem, skal man bruge toppen af appelsinen. Og man skal helst ikke lave det mere end et par dage før, da toppen ellers bliver kedelig. Toppen sættes på appelsine med en tandstik. Pynt på appelsinen ( oven på isen) enten citronmelisse eller mynte blade. Tips: Disse appelsiner er vildt flotte at serverer, jeg selv har serveret dem med Bagte marcipanæbler med is, opskrift findes på disse sider. Jeg undlod så vaniljeisen, da der jo var is i appelsinen. Ekstra suplement var ananas puré med rom. også denne opskrift findes på disse sider. |
|
Opskriften er vist 12570 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne