Kung Fu Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ninette Indsendt : |
|
|
Skær kyllingen i strimler.
Rens peberfrugt, gulerødder og forårsløg og skær dem i tynde, aflange strimler. Rens bønnespirerne. Pil hvidløget og hak det fint. Put det hele i en skål. Kom olien i en gryde og tænd på næsten maksimum varme. Tilsæt karry, når olien "syder". Svits i cirka et minut, mens der røres rundt. Tilsæt ingefær og hvidløg og svits endnu et minut. Tilsæt kyllingen. Steg den under omrøring, til den er lysebrun udenpå. Skru ned til middel varme. Når kødet er hvidt indeni, er det gennemstegt. Hæld vand og bouillonterning i en ny gryde og skru op for fuld styrke. Husk låg. Når vandet koger, kommes nudlerne forsigtigt i. Kog dem 3-4 minutter. Kom grøntsagerne fra skålen ned i gryden med kyllingen sammen med bambusskud, bønnespirer og cashewnødder. Vend det jævnligt et par minutter. Tilsæt kokosmælk og soja og lad det koge i to minutter. Server med nudlerne. |
|
Opskriften er vist 11449 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nicoline - 2012-07-01 19:01:29 Det smagte godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne