Skæretrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen fint. Kog fløden op med kanel, nelliker og appelsinskal. Lad blandingen trække køligt natten over. Kog op igen med honning og sigt så fløden. Lad fløden køle lidt af, kom chokoladen i. Rør (ikke pisk) til chokoladen er smeltet og massen er homogen. Når blandingen er knap 40 grader varm, røres smørret i. Hæld massen i en firkantet form beklædt med bagepapir. Lad den køle af og sætte sig 24 timer ved stuetemperatur. Skær den i firkanter og overtræk med tempereret chokolade, eller rul mellem håndfladerne (husk gummihandsker) og tril så i kakao.
|
|
Opskriften er vist 17256 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne