Æbler i svøb
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Mælken hældes i et fad, og heri opløses gæren.
Hvedemel og fedtstoffet blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der formes til en kugle som hviler 2-3 minutter.
Kuglen trykkes flad og rulles eller klappes ud i 60x24 cm, deles på langs i 2 stykker og på tværs i 5 stykker, så der fremkommer 10 stykker på 12x12 cm. På hvert dejstykke anbringes et halvt æble med kanelfyld opad. Dejen foldes omkring æblet og anbringes med lukningen i bunden på en smurt plade og efterhæver 15 minutter på et lunt sted, tildækket. Pensles med æggestrygelse, drysses med groft sukker og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Dybfrysning: Brødet lægges i en plasticpose eller pakkes ind i aluminiumsfolie eller fryse folie, mens det endnu er håndvarmt, og opbevares i dybfryseren ved -18 grader i op til 6 måneder. Optøning: I stuetemperatur optøs brødet på køkkenbordet indpakket i fryseemballagen på ca. 2 timer I en forvarmet ovn, 200 grader C optøs brødet på 10-15 minutter. Tips: 839 |
|
Opskriften er vist 5656 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne