Blåbær Habanero Chutney
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt af : DaddyOne Indsendt : |
|
|
Bland løg, eddike, sukker og halvdelen af habaneroen. Lad det simre indtil væsken er reduceret til ca. 1/3.
Tilsæt blåbær og mere habanero efter smag. Lad det simre 7-10 minutter mere indtil det bliver tyktflydende. Rør forsigtigt i gryden, så det ikke brænder på. Køl af før servering. Tips: Rigtig godt til fx Kyllingefilet eller dampet laks. |
|
Opskriften er vist 10609 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne