Kærnebrød Diabetiker
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet og tilsæt øllet. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 min. slå dejen ned og del den i 2 lige store dele, der formes til kugler og derefter til aflange brød og sættes på en plade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve tildækket et lunt sted i 20 min. Snit brødene på langs med en skarp kniv. Pensl med vand eller øl. Sæt brødene ind på nederste rille i en 225 grader varm ovn. Bag i ca. 35 min. Tips: Den lille mængde sukker i hvidtøllen er ok for en diabetiker. Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiber indhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker. |
|
Opskriften er vist 15240 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne