Landbrød diabetiker
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet og tilsæt yletten.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 20 min. Del dejen i to lige store dele, der formes til kugler og sættes på en plade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve tildækket et lunt sted i 20 min. Rids brødene på kryds og tværs med en skarp kniv - ikke for dybt. Pensl med æg og drys evt. med grahamsmel. Sæt brødene ind på nederste rille i en 220 grader varm ovn. Bag i ca. 30 min. Tips: Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker. |
|
Opskriften er vist 16465 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne