Schweizerpastiller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Æggehviden piskes ganske let med en gaffel. Tilsæt essens og flormelis, til dejen er sammenhængende og smidig. Trilles i små kugler, der sættes på bagepapir. Kuglerne trykkes let flade og stilles til tørring. Chokoladen smeltes og kommes i et kræmmerhus af pergamentpapir. Hver pastil forsynes med en lille "top" chokolade.
|
|
Opskriften er vist 27039 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ely - 2006-12-13 11:22:06 Prøv at piske æggehviden stiv - brug 500g flormelis - 50g smeltet smør - og naturligvis mere pebermynte -- tryk evt. flade med en gaffel - det ser flot ud - MAN KAN NÆSTEN HØRE ENGLENE SYNGE Mig - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bare trykke en chokoladeknap ned i selve dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne