Gulerodsboller Diabetes 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time. Formes til 24 boller. Hæver 20 min. Pensles med æg og bages ved 210 grader i 20 min.
Tips: Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker. |
|
Opskriften er vist 27639 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Monse - 2010-12-05 22:46:49 Tak for denne dejlige opskrift. Jeg har aldrig prøvet at bage med hvid hvede før, men bollerne blev rigtig gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne