Trekornsrundstykker Diabetes
Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt kærnemælk, olie, salt og 3 -kornsblanding. Bland fuldkornshvedemel i ad et par gange, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen til den er blød og smidig og ikke hænger fast i skålen. Form straks 12 rundstykker. Lad dem hæve i køleskabet natten over (mindst 10 timer), dækket med plastfolie. Om morgenen opvarmes ovnen til 225 grader. Et fad med vand sættes ind i bunden af ovnen. Rundstykkerne pensles med æg og drysses med birkes, havregryn eller knækkede rugkerner. Bages på midterste ovnribbe ca. 15 min. Tips: Kan fryses |
|
Opskriften er vist 19611 gange,
og udskrevet 740 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2014-09-13 08:56:22 Skal der ikke alm. hvedemel i ??? jeg synes det var at forme knækbrød til boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne