Trekornsrundstykker Diabetes

Trekornsrundstykker Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
15 g.gær
2 dl.vand
1 dl.kærnemælk
2 spsk.olie
1.5 tsk.salt
125 g.3 kornsblanding
300 g.fuldkornshvedemel
 
 Pensling:
 æg
 
 en håndfuld havregryn eller birkes eller knækkede rugkerner
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt kærnemælk, olie, salt og 3 -kornsblanding.
Bland fuldkornshvedemel i ad et par gange, til dejen har en passende
konsistens.
Ælt dejen til den er blød og smidig og ikke hænger fast i skålen. Form straks 12 rundstykker. Lad dem hæve i køleskabet natten over (mindst 10 timer), dækket med plastfolie.

Om morgenen opvarmes ovnen til 225 grader. Et fad med vand sættes ind i bunden af ovnen.
Rundstykkerne pensles med æg og drysses med birkes, havregryn eller knækkede rugkerner.
Bages på midterste ovnribbe ca. 15 min.

Tips:

Kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 19593 gange,
og udskrevet 740 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-13 08:56:22
Skal der ikke alm. hvedemel i ??? jeg synes det var at forme knækbrød til boller