Rundstykker Diabetes 02
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kærnemælk, olie og salt Bland hvid hvede i ad at par gange, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen til den er blød og smidig og ikke hænger fast i skålen. Form straks 12 rundstykker. Lad dem hæve i køleskabet natten over (mindst 10 timer), dækket med plastfolie. Om morgenen opvarmes ovnen til 225 grader. Et fad med vand sættes in i bunden af ovnen. Rundstykkerne pensles med æg og drysses med birkes, havregryn eller knækkede rugkerner. Bages på midterste ovnribbe ca. 15 min. Tips: Kan fryses. Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker. |
|
Opskriften er vist 16450 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2016-07-29 22:36:57 Den er rigtig god, men bliver tungere end et alm rundstykke. Opskriften passer rigtig fin til en sund madbolle. Ikke sidste gang jeg har bagt dem. MonaAdele - 2012-07-25 13:51:43 Skønne morgenstykker. Dejligt at kunne sætte dem i ovnen om morgenen og få nybagt brød, som det er sundt at spise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne