Olivenbrød Diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Hæld øl og vand i en skål og rør gæren ud i det.
Tilsæt salt, sukker, peber og evt. andre krydderier.
Kom olie og oliven i.
Tilsæt hvid hvede lidt efter lidt til dejen er fast.
Tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet. Kom dejen tilbage i skåle og dæk den til med madfilm. Stil i køleskab i min. 12 timer. Tag dejen ud af køleskabet og ælt den igennem. Form flütes eller boller og lad disse hæve tildækket på en plade med bagepapir i 45 min. Pensel med vand eller mælk og sæt brødene i en varm ovn - 200 grader - på nederste rille. Bag i ca. 20 min. alt afhængig af størrelse. Tips: Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er velegnet til diabetikere, fordi disse IKKE må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel. |
|
Opskriften er vist 10060 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne