Dessertpandekager Diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fedtfattig opskrift Indsendt af : Jonna Blak-Kristiansen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk mel, æg og lidt mælk til en klumpfri dej. Tilsæt resten af ingredienserne. Dejen har bedst af at hvile ½ time i køleskabet. Bag pandekagerne på en slip-let pande i ca. ½ tsk. flydende margarine pr. pandekage.
Tips: Hertil kan serveres friske eller optøede bær vendt med lidt bordsødemiddel som fx. Cologran eller PerfectStrø, eller LuxuxGrønt Exotisk Frugtmix, samt fromage frais rørt op med et par dråber sødemiddel og vaniljesukker. Kan også serveres med sukkerfri is fra Isis eller DDV. |
|
Opskriften er vist 31550 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-09 10:41:09 Kan man bruge vand i stedet for mælk? :) mig - 2009-11-10 14:55:37 det giver et ekstre pift morten og det smager godt med revet citron i pande kager man kan også putte kardemomme i istedet hej, - 2008-12-08 11:32:36 Hvornår fanden er man begyndt at bruge citron i pandekager!? Mvh Morten. seje åsa pigen med løg på - 2008-08-18 12:25:42 det er nogen rigtig gode pandekager de passer godt til en lille sukker tand og så er de gode at have med næste dag i sin mad pakke:):):):) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne