Müsli-muffins Diabetes
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Hæld müslien op i en skål og tilsæt minimælken. Rør rundt og lad stå i ca. 10 min. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt. Hæld dejen op i 8 store muffinsforme og bag dem midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 min.
Tips: Variationer: Skær et æble i mindre stykker og vend dem i kanel inden de stikkes ned i hver muffin inden bagningen. Eller der kan tilsættes tørret frugt i mindre mængde som fx. rosiner, tranebær, abrikoser. Eller man kan komme ca. ½ tsk. flydende honning oven på hver muffin inden bagningen, denne mængde honning er så lille, at en diabetiker stadig godt må spise EN muffin. Disse muffins er fiberrige og fedtfattige og kan kraftigt anbefales til diabetikere, der IKKE må spise brød bagt af almindeligt hvedemel. Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. |
|
Opskriften er vist 21861 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2012-04-15 12:43:56 Med almindelig hvedemel og tilsat blåbær bagte jeg disse muffins i dag. De er lidt kedelige. Man kan godt smage de er fedtfattige. linda - 2011-06-03 11:32:20 kan man bruge almindelig hvedemel også? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne