Nakkekoteletter med peberfrugtcreme og bulgur
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Peberfrugtcreme:
Skær peberfrugterne i tern og hak løg og hvidløg Svits peberfrugter, løg og hvidløg i olien i et par minutter under omrøring, uden at det bruner. Tilsæt paprika og vand og lad grønsagerne koge under låg i 15 minutter. Blend grønsagerne og kogevandet til en jævn og blød pure. Tilsæt vineddike og sukker og smag til med salt. Koteletter og bulgur: Varm panden op med olien. Brun nakkekoteletterne på begge sider heri. Skru ned for varmen og lad koteletterne stege 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Kog bulguren som angivet på emballagen. Vend ærterne og persillen i bulguren lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 4571 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne