Bønnesalat med parmasan-dressing
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Indsendt af : Swiwel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær baconen i 1.5cm stykker og rist dem på panden, lægges på fedtsugende papir. Snit rødløget i fine stykker. Skær cherrytomaterne i halve og tilsæt bacon og rødløg.
Sæt bønnerne over i kogende, let saltet vand, og blancher dem ganske kort (et par minutter). Hæld vandet fra, og lad bønnerne tørre på et viskestykke/køkkenrulle. Dressing: Bland hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Riv parmesanosten på et fint rivejern og tilsæt olieblandingen. Tilføj parmesanost efter behag. Rør dressingen sammen, og hæld over rødløg, bacon og cherrytomaterne og tilsæt til sidst bønnerne. Tips: Man kan godt bruge frysebønner, men da de indeholder så meget vand, kan bønnerne godt blive en smule svampede, hvis man koger dem for længe, eller hvis man ikke få tørret dem godt. |
|
Opskriften er vist 103789 gange,
og udskrevet 2144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-01 16:39:19 Kan man spise den kold ?? Linea - 2014-08-10 20:36:21 Virkelig lækker bønnesalat og lækker dressing. Jeg lavede den med kyllingefileter abgt i ovnen under staniol med olivenolie, balsamico,salt peber og masser af timian. Da kyllingen var færdig hældte jeg også en smule af saften over salaten. I salaten puttede jeg også frosne bønner(de fik 4 min sammen med bønnerne) MUMS! :) Swiwel - 2008-01-05 14:56:13 Bønnerne skal koge en smule længere hvis de er friske! (4-5min). Men prøv jer frem - de skal være sprøde, men ikke rå. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne