Kakaolagkage med ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Nina M Indsendt : Red : |
|
|
Si saften fra ananas, gem saften til at stænke bundende med, skær ananas i mindre stykker.
Smag piskefløden til med kakaopulveret om du ønsker mere eller mindre smag, må du tilføje mere eller mindre kakaopulver. Pisk kakaofløden stiv. Tag noget af kakaoflødeskummet fra til pynt. Fordel ca ½ tsk sukker på fadet. Læg den første bund herpå. Stænk den med ananassaft. Fordel halvdelen af ananasstykkerne på bunden. Fordel ca. halvdelen af kakaoflødeskummet ovenpå. Læg næste bund på, og stænk den med ananassaft. Fordel resten af ananasstykkerne på bunden og fordel resten at kakaoflødeskummet herpå. Læg den sidste bund på. Pynt med glasur eller kakaoflødeskum efter behag og evt lidt krymmel. Tips: Fordel ca ½ tsk sukker på fadet under den nederste lagkagebund, så hænger lagkagebunden ikke så fast i fadet, når den skal skæres ud. Sådan får du en rigtig flot glasur på din lagkage: Når glasuren skal røres, er det bedst at bruge varmt vand (ikke kogende). Det er ligeledes godt at røre glasuren meget tyktflydende, den kan fordeles med en kniv eller en spatel. Brug evt varmt vand til at dyppe kniv eller spatel i for at gøre overfladen helt glat. |
|
Opskriften er vist 9279 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne