Pesto Snegle
Indsendt af : Cecilie J. skov Indsendt : Red : |
|
|
1) lav dejen og lad den hæve.
2) rul dejen ud i to stykker på ca. 35*25 cm. 3) smør hvert stykke dej med 1 spsk pesto i et jævnt lag. 4) Rul dejen sammen som en roulade, tril den, og tryk den godt sammen. 5) skær dejen i skiver på ca. 1 cm tykkelse. læg skiverne på en bage- plade med bagepapir. lad dem efter- hæve i ca. 30 min. 6) tænd i mellemtiden ovnen på 225gr. 7) slå et æg ud i en lille skål og pisk det godt sammen. pensl sneg- lene med ægget.(de kan evt. blive drysset med lide salt. Bag dem sprøde i en ovn i ca. 10-15 min. |
|
Opskriften er vist 20928 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Marta - 2014-11-21 10:38:10 Fantastiske opskrifter. bruger dem tit og ofte. godt beskrevet. Victoria - 2012-03-06 11:57:57 Super god opskrift og de smager fantastisk Christine - 2012-02-05 17:32:42 Til den ovenover - i næsten alle opskrifter kan man bruge forskellige olier, olivenolie har bare en god smag som komplimenterer pestoen i denne opskrift, men man kan sagtens bruge andre olier. marcus - 2011-11-05 17:48:44 der står ikke et æg i ingidients listen-_- Carina - 2011-09-20 12:53:14 Der burde stå noget mer, om f.eks hvordan man laver dejen, det er ik alle der ved det,.. + at mine fejlede en smule, da jeg ik ku rulle den ordenlig sammen til en pølse, fordi det klistrede til bordet.. ?? Pesto over det hele.. Yaaay.. !! de er i ovnen nu, så nu må vi se om det smager,.. men den måde opskriften er skrevet på er jeg ikke tilfreds med.. det ska lige siges at jeg er nybegynder i bagning :p Victoria - 2011-09-12 21:14:24 Jeg elsker at bage og denne opskrift er perfekt!(selvom jeg kun er 12) Samger super dejligt!:D julie pedersen - 2011-01-05 15:45:30 Det er nemt og hurgtig at lave, og smager også godt. !!!!!!!!!!!!!!! Ida - 2010-11-22 13:15:35 Kan man bruge andet end olivenolie? Fx. rapsolie? lilli - 2010-11-19 23:02:22 lidt dårligt skrevet hvordan men skal gøre det nanna - 2010-11-10 18:03:45 den er rigitg god:D prøv den:) anonym - 2009-07-28 12:39:01 den er god og nem der er ikke meget bøvl med den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne