Antilope med svampe
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Antilope Indsendt af : Nusnus68 Indsendt : |
|
|
Hak skalotteløg, hvidlæg og champignon. Steg det hele i olie på en pande.
Tag derefter kædet ca. 3-5 min. på hver side i en blanding af olie og smør og krydr med salt og peber. Hold kødet varmt. Kog panden af med lidt cognac og bouillon. Tilsæt champignonblandingen og lad det hele koge ind. Læg en steak på hver tallerken, hæld lidt sauce over og pynt med basilikum. Serveres med garniture efter eget valg. F.eks. Stegte kartofler eller smør braiserede spinatblade. Eksotisk vildt smag bedst rosa stegt. |
|
Opskriften er vist 9013 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne