Mettes snitter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel, fedtstof og flormelis æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres men have sin normale konsistens.
Dejen deles i to lige store dele, og den ene del tilsættes hakkede mandler og den anden kanel. Hvert dejstykke deles i tre lige store dele, der rulles ud til fingertykke stænger ca. 35 cm’s længde. De tre mandelstænger lægges på en smurt plade. Kanelstængerne lægges oven på disse og trykkes flade. Lav en fordybning i midten på hver af stængerne og fyld den med abrikosmarmelade eller anden marmelade. Drysses med hakkede mandler. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 12 minutter. Når stængerne er afkølet let, skæres de ud i skrå snitter, ca. 30 stk. Tips: 865 |
|
Opskriften er vist 4388 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne