Kantarelpizza - Kantarel pizza
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Hak og svits løgene i lidt olie med de rensede kantareller på panden i et par minutter. Dejen bredes ud i en olieret bradepande eller bageplade Tomatsovsen bredes ud på dejen i et jævnt lag Revet ost fordeles over løg/kantareller fordeles over og til slut sættes ostesovsen på som klatter. Bages ved 270 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter nederst i ovnen. |
|
Opskriften er vist 4134 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne