Mørbrad i senneps sovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden skæres i tykke skiver, der vendes i krydret mel, brunes på panden. Løgene svitses, derefter tilsættes vineddike, sennep, bouillon, hakket estragon og fløde.
Bland det hele godt sammen og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småsimrer i ca. 10-15 min. |
|
Opskriften er vist 24241 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne