Rabarbertrifli 03
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne snittes i små stykker. Kog 400 gr. Af rabarberne sammen med sukker, en flækket vanillestang og lidt vand. Gem evt. halvdelen af vanillekornene til cremen senere.
Kog rabarberkompotten ved jævn varme i ca. 20 minutter, til det bliver tæt og tykt i konsistensen.
De sidste 200 gr. Fintsnittede rabarber kommes i kompotten, 1 minut før kompotten er færdig. (grunden til det er at det er dejligt med lidt bid fra sprøde rabarber. Ellers kan man koge alle rabarberne sammen.) Kompotten afkøles. Cremen: Æggeblommerne piskes til æggesnaps sammen med sukker og vanillekorn. Æggemassen røres med græsk yoghurt. Fløden piskes til skum og vendes i. I en skål eller portionsglas, lægges rabarberkompotten, knuste makroner og cremen i lag. Triflien sættes i køleskabet og trækker gerne 1-2 timer længere hvis der er tid. Tips: I stedet for færdigkøbte makroner, kan man bage dem selv. Og evt, tilsætte lidt citron/appelsin skal. |
|
Opskriften er vist 15599 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne