Nøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør smør og sukker blødt. Bland mel, bagepulver og Hakkede nødder i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Dejen hældes i en rund smurt form og bages ved 175 g. i 45 min. Efter afkøling overtrækkes toppen med chokolade. Kagen er god med frugt og man kan evt. bruge æggeblommerne til at lave kagecreme af. |
|
Opskriften er vist 24519 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Anne lise aabavn - 2019-09-13 18:01:42 Lækkert jeg har plukket 2 spandfulde nødder og jeg kommer dem fyseren Helle - 2018-04-08 00:47:38 Jeg er lige blevet færdig med at røre dejen til nem nøddekager og nu står den i ovnen i 45 på 175 grader jeg glæder mig til at smage den 😀 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne