Polsk ostekage
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Dejen samles lige netop og trykkes tyndt ud i en springform.
Alle ingredienserne til fyldet blandes, bortset fra æggehviderne. Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst. Fyldet kommes i formen og kagen bages ved 150-165 g. i 2-2½ time. Kagen spises kold, drysset med flormelis. |
|
Opskriften er vist 13568 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Anna S - 2024-07-22 18:57:52 Deilig, god ostekage, men faldt lidt sammen efter at den kom ud af ovnen, uden at det gik ud over smagen. En fordel at lægge rosinerne lidt i blød før de kommes i fyldet, gerne i rom eller cognac, hvis kagen skal spises af voksne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne