Sunde koldhævede boller
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 194657 gange,
og udskrevet 4304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (82 stemmer) |
|
Kommentarer Benny - 2014-12-30 12:51:22 Smager rigtig gode, dem kommer vi til at bage mange gange anonym - 2014-10-14 18:05:42 Blandes gæren op med lunkent vand? (-: Frk.GK - 2014-04-14 10:14:06 Er der tale om alm. gær eller tørgær? Eller er det underordnet selvom dejen skal langtidshæve? anonym - 2014-02-09 14:25:44 Super gode og sunde boller. Tak for opskriften :-) staahl - 2013-11-14 18:34:21 de nemmeste og bedste boller i vores lille families verden anonym - 2012-12-23 16:53:11 hvad skal ovnen stå på maria - 2012-10-20 16:24:34 det er også fordelt ud på 12 boller, så så meget usundt kan det vidst heller ikke være ;) anonym - 2012-09-29 21:07:51 Hvor længe kan dejen holde sig?? Kia - 2012-08-24 09:04:41 Der skal jo lidt sukker i for at gæren kan leve så jeg vil heller ikke sige at det er meget en spsk. De er super lækre stiller dem dog bare til langtidshævning på køkkenbordet, synes de blev bedst der heidi - 2012-04-04 21:33:02 de bedste boller jeg har bagt som er grove.. :-) 10 herfra.. Stine - 2011-08-17 19:35:01 Rigtig gode boller med de SUNDE fedtstoffer i. Mega nemme og dejligt at de bare skal klattes på pladen. Oscars Farmor - 2011-07-20 14:58:13 Super lækre boller har aldrig bagt så lækre boller før, istedet for sukker bruger jeg flydende honning, bager også flere hold om ugen, kan bare ikke få nok af dem. Grigo - 2011-05-24 07:55:42 ABS: Jeg vil nu ikke ligefrem kalde 1 spsk for ekstremt meget sukker, og olie og solsikkekerner indeholder det sunde fedt, som man skal have selvom man er på kur! Mette - 2011-05-17 06:06:25 Super lækre boller, de for dog 18-20 min i ovn. ABS - 2011-04-08 13:24:22 Ekstem meget sukker, olie og solsikke kerner. Alle 3 ting er pisse usunde og det er absolut ikke en opskrift der er egnet for en på kur Susanne - 2011-03-20 20:31:29 Super opskrift. Elsker at jeg ikke skal have hænderne ned i dejen. HELLE - 2011-03-08 10:36:47 Helt ærligt synes jeg ikke at boller med 3 spsk olie i, kan være helt så sunde. Jeg tror olien godt kan udelades. Amanda - 2011-02-27 14:40:43 Jeg havde hverken solsikkekerner, hørfrø eller speltmel da jeg bagt dem. Byttet det istedet ud med lidt ekstra havregryn, birkes og lidt sesam... De fik 20 min næsten på 250 grader og blev også super gode... lidt bløde indeni og helt sprøde og hårde udenpå.. Rigtig gode blev de !!!! Og bedst er de, når de er varmet lidt !! friisgaard - 2011-01-01 17:07:15 super gode boller. ;o) Per - 2010-11-13 20:43:22 Meget grove boller, lidt klæge da de ikke hæver så meget. Vi brugte fuldkornsspelt, og bollerne vil muligvis hæve bedre hvis det skiftes ud med sigtet speltmel. anonym - 2010-09-02 07:52:03 Sjov sjov - denne opskrift er helt sikkert FRI FANTASI! Har bagt dem og de duer sku ikke! susanne - 2010-04-22 14:32:29 fantastisk opskrift og super nem Martin - 2009-03-07 21:32:34 Hvor meget hæver dejen op (dobbelt størrelse eller mindre??) Louise - 2009-02-15 14:42:57 Super lækre og meget nemme boller. Perfekte til madpakken! anonym - 2009-02-04 22:03:21 Min mands kommentar: "De bedste boller nogensinde!" Og han har ret! anonym - 2009-01-26 15:32:33 Suverene boller - jeg bager dem to gange om ugen - man kan ikke få dem sundere. anonym - 2008-10-10 17:43:13 Jeg bager rigtig meget, de er bare så super lækre og kan holde sig friske i flere dage. :-) Sofie - 2008-06-19 14:16:04 Der blivber ca. 12 boller Madskole - 2008-06-16 16:58:01 Hvor mange boller bliver der ca? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne