Herregårds jødekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør sukker og smør sammen, og tilsæt resten af ingredienserne. Form dejen i stænger og lad dem stå kold i en time.
Skær ud til kager, drys pynten på, og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-10 min. (de flyder næsten ikke ud) |
|
Opskriften er vist 26860 gange,
og udskrevet 706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2018-11-30 11:08:21 Hej kan man godt lave dejen dagen før man skal bruge det? anonym - 2017-12-07 11:37:23 De er super gode, har lavet dem de sidste 5-6 år lige hvad jeg husker.Jeg lavede en portion igår vil lave en portion Idag med nødder i dejen. 🎄 🎁 💖 anonym - 2012-07-08 22:03:58 Har bagt dem, uden citronskal, men de er stadig super super lækre.. hejsa.. - 2011-12-23 18:23:30 jeg vil prøve at lave dem, de lyder gode:-). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne