Brikker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Smør og mel smuldres sammen. Bland det med flormelis og vanille.
Bland halvdelen af dejen med kakao. Rul dejen i stænger og rul en stang af hver sammen. Lad det hele hvile koldt i en time inden brikkerne skæres ud og bages. Bages ved ca. 175 gr. Til de er gyldne. Tips: der skal laves 2 omgange dej. 1 til den lyse del af småkagerne, og en ny med tilføjet kakao til den mørke. Alle! elsker disse her. |
|
Opskriften er vist 11524 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2009-06-24 08:31:59 lyder lidt bøvlet. lavede dem i hjemkundskab... lavede dem som er roulade der blev skåret i skiver og bagt. hvis de smager lidesågodt som dengang er de kanon!! Chi - 2008-06-07 22:05:36 nej, ikke hvis du ikke har 2 plader i ovnen samtidigt :) Chi - 2008-04-15 16:21:33 nej der skal ikke bruges varmluft tobias nielsen - 2008-01-29 16:03:45 skal det være på varmluftsvon??? :L |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne