Rabarbercoulis med vanille
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens rabarberne og skær dem i grove stykker, bring dem langsomt i kog med vandet og lad dem koge til de er kogt møre (hertil passer de gamle grove rabarber godt).
Grøden presses gennem sigte med bagsiden af en ske, få så meget frugtkød som muligt med, resten kasseres. Rabarbersaften koges op og skummes, tilsæt sukker, vanillekorn og den tomme vanillestang og kog godt igennem. Til slut slukkes for varmen og nonoxal og evt. rød frugtfarve tilsættes Tips: Denne coulis kan holde sig længe i køleskab og kan bruges til mange formål. Vi har brugt den i flødeis, 1 kg blandet op i denne opskrift Nem Flødeis (parfait) Ca. 500 gram i denne opskrift på Rabarber Gelato Vi har tilsat husblasblade og brugt den til toppen af en mazarinbund med creme. Og så kan den jo bruges som den frugtsauce den er til tilbehør. |
|
Opskriften er vist 11410 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne