Frugtboller
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fedtfattig opskrift Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : |
|
|
Udrør gæren i det lunkne vand.
Tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen til den er smidig. Hæves ca. 1 time. Slås ned og formes til 16 boller, som sættes på plade med bagepapir. Efterhæves 20 min. De hævede boller kan evt. pensles med lidt olie eller sammenpisket æg. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min. Tips: Rosiner kan erstattes med anden tørret frugt som fx. tranebær, hakkede tørrede abrikoser, hakkede tørrede figner, hakkede dadler eller evt, en blanding af forskellige hakkede, tørrede frugter. Kanelen kan evt. udskiftes med 2 tsk kardemomme. Bollerne er særdeles velegnede til diabetikere pga. højt fiberindhold og lavt fedtindhold. En bolle er passende som mellemmåltid. |
|
Opskriften er vist 32344 gange,
og udskrevet 1275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-18 12:04:50 Nogle der ved hvor mange kcal der er i pr stk ? mig - 2008-08-06 10:08:04 Kan de fryses ned? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne