Kransekagetop uden æg
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Marcipan, flormelis og mælk æltes godt sammen.
Læg dejen koldt i 3-4 timer eller natten over.
Rul dejen til stænger som skæres i stykker på 8 cm. 12 cm. 16 cm. osv. Form stængerne til kranse og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 8-10 min. Lad ringene blive helt kolde før de sprøjtes med glasur og sættes sammen til kransekagen. |
|
Opskriften er vist 32804 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2021-01-01 02:10:45 Flade som pandekager Fru Thomsen - 2010-08-21 21:56:27 Fantastisk. Helt utrolig god og simpel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne