Orientalske rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Opskriften er vist 21255 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-01-15 22:13:28 Wauw! Sikke en dejlig ret. Vi er helt vilde med den her hjemme og kan klart anbefales! :) vi brugte kun halv så mange rejer og lidt ekstra hvidvin. :) Dorte11 - 2014-08-11 15:58:00 I stedet for hvidvin kan man bruge bouillon. Camilla - 2014-07-16 22:28:25 Smagte rigtig godt. Havde brug for en opskrift til at komme af med nogle ikke så gode discount-rejer jeg havde fået købt, og det fungerede rigtig fint. God smag. Jeg puttede ikke hvidvin i og gav den også en skefuld karrypasta. Dejlig med ris til. svane1204 - 2014-03-31 15:25:23 Hejsa. Kan man bruge noget andet i stedet for hvidvin.? Søren - 2010-07-28 17:22:25 Rigtig god som forret. Serverede den med flutes og persillesmør. Gav den en lille smule stærk karry, da den ellers smagte lidt for meget af fløde. Brugte tigerrejer i stedet for alm. rejer. Absolut et hit blandt mine gæster. Hausfrau - 2008-03-13 16:24:59 Super forret. Alle var helt vilde. Jeg vil dog nok reducere rejemængden til det halve næste, gang, da retten er ret fyldig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne