Appelsin-Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : LeneHjørring Indsendt : Red : |
|
|
Læg Kyllingefiletterne i et ildfast fad. Hak dernæst peberfrugterne og de soltørrede tomater i tern, og drys dem hen over kyllingen.
Saucen: Pres saften ud af appelsinerne og kom dernæst saften ned i en lille kasserolle. Tilsæt fløden, cremefraichen, lidt salt og peber og oregano. Bring det i kog, og lad det simre i ca 1 min. Hæld til sidst saucen henover kyllingerne og de hakkede grøntsager. Sæt fadet i ovnen i 1 time. Serveres med ris og frisk pasta, eller ris. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 37953 gange,
og udskrevet 1120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Blemmer75 - 2018-02-10 20:38:53 Dejlig ret og ingen brok over maden i dag. Måske vil jeg også prøve at komme en smule chili i næste gang. Spekulerer på bacon også ville give den et pift eller om det vil blive for dominerende. Nogle erfaringer der ? Sara - 2017-06-08 19:08:45 Jeg synes det smager virkelig godt, men udsenet er ikke det bedste. Men eller er det rigtigt godt Sara - 2017-04-20 18:51:45 Er det meningen at sovsen skal være hvid? Jette Graversen - 2012-08-28 20:46:08 Nøj, det smager fantastisk!!!!!! 1 time er lidt for meget, men total topscore herfra!!!!!!! Mike - 2012-04-22 21:13:53 Det smagte rigtigt godt, dog måske lidt chili ville gøre underværker. Ellers meget nemt og lækkert. Camilla - 2012-01-27 15:19:36 Helt vildt lækker opskrift, og man kan med fordel også tilføje skiveskårne champignons. Sarah - 2012-01-09 00:41:12 Den skal jeg lave imorgen! Giver lyd fra mig når retten er smagt! :-) Lars - 2010-12-17 17:21:43 Super lækkert, nemt at lave! Tak for opskriften Søren - 2010-01-23 20:30:59 Fin ret - nem at lave for en hobby kok som mig. LeneHjørring - 2008-03-28 09:39:18 Retten skal have 1 time i ovnen ved 200 grader. Bon Appetit! anonym - 2008-02-22 07:10:58 det smager himmelsk. jeg gav det 200 grader i en time 1 - 2008-01-28 16:16:06 Hvor meget varme skal det have? men ellers lyder det rigtigt godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne