Christiania wokret
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : spirrevip Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olie op i wok'en og svits karry og hvidløg heri. Tilsæt kylling og svits til kødet har skiftet og er gennemstegt. Forårsløg tilsættes og svitses lidt med. Hæld kokosmælk over og smag til med salt, peber og sambal oelek. Giv det hele et opkog i ca. 5 min. Ved svag varme og under låg og server med basmatiris og ananas.
Tips: Jeg har kopieret retten efter en wokret jeg smagte engang på Christiania. Deraf navnet |
|
Opskriften er vist 52920 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2021-01-14 12:51:56 Super god ret, vi elsker den herhjemme. Ryan - 2017-12-13 19:28:25 Smagte enormt godt! Jeg brugte et helt alm. løg, hakkede en grøn og rød chili, tilsatte nogle ekstra grøntsager! Min kæreste hjalp til Trille - 2011-11-01 17:40:14 Det smager SÅ skønt. Jeg har prøvet den flere gange nu, men jeg tilsætter altså lige et par poser Tranebær eller bærmix og så en cremefine og lader det hele simre 1 times tid Manja - 2011-01-24 19:39:18 Super lækker og NEM ret.. Jeg havde ikke forårsløg, så jeg brugte et alm. løg. Tilsatte to revne gulerødder ca. 1 spsk. friskrevet ingefær og både rød karrypasta + stærk karrypulver.. Brugte to små dåser kokosmælk.. Yummy. Den blev dejlig spicy, ananas er et MUST. Det afbalancerer perfekt det stærke og det søde :-) Denne ret kan godt anbefales. 8/10 .. anne - 2009-07-25 13:27:28 den er vildt god især saucen... prøv med 2 dåser kokos mælk istedet for en!!! det er den bedste wokret jeg kender og det er anden gang jeg laver den, og jeg har tænkt mig og lave den mange gange endnu!! Velbekomme Allan - 2008-04-17 15:50:59 rigtig god wok ret og den er hurtig og nem. vi lavede den over bål det er den også velegenede til. vi haved 35 mætte og tilfredse børn efter maden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne