Alle tiders pesto
Indsendt af : CP Indsendt : |
|
|
Put alle ingredienser i en blender (stavblender kan også bruges) og blend. Hvis en tyndere konsistens ønskes, kan man bare hælde mere olie i og blende igen.
Tips: Denne pesto smager bare fremragende, ligesom den pesto man får serveret på café. Den er god til salater, pasta, kød ect. Har efter lang tids eksperimentering nået frem til at rapsolie er bedst til persto, da jomfru oliven olie altid giver en mærkelig og klistret smag. |
|
Opskriften er vist 22409 gange,
og udskrevet 1031 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn. - 2010-08-09 17:54:54 Ja, den er fin, dog vil jeg nok næste gang ,som fan af basilikum, tilsætte forholdsvist mere af denne herlige krydderurt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne