God Chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden til flødeskum.
Pisk blomme, æg og sukker sammen i 15-20 min med en el-pisker, så den bliver meget luftig. Imes smelter man chokoladen over vandbad (evt. før hvis man er selv, så kan man lige varme den op før den ska bruges). Vend æggemassen og flødeskummet sammen, tilsæt den smeltede chokolade. Varm husblassen over et lavt blus, lige til det er smeltet, vend det i. Hæld moussen i skåle eller hva man nu vil have den i. Og stil den på køl, kan bruges efter 1-2 timer, kan sagtens laves op til tre dage før den skal bruges. Tips: Tips: sørg for at have det du ville have moussen i klar da den stivner lidt hurtigt. |
|
Opskriften er vist 10484 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2018-11-11 11:34:06 Nikkelallergikere kan slet ikke tåle mørk chokolade.. Så hvorfor vælger I at markere disse opskrifter med lavt nikkelindhold!?? med mørk chokolade og cacaopulver?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne