Klovnenæser med fyld
Indsendt af : C.Fabricius Indsendt : Red : |
|
|
rødbeder-gulerod og kartofler rives på det grove rivejern. De revne kartofler presses i rent viskestykke for væde.
rasp blandes med salt, peber, timian ( ca. 2 tsk.)og spidskommen (ca. 1 tsk.) Der røres en "dej" af de revne rodfrugter og blandingen med rasp og krydderier. Den vil stå rødlig pga. rødbederne. Deraf kommer navnet "klovnenæser" Bage form til muffins smøres. hullerne fyldes halv op med den røde flydende "dej". Der monteres et stk. feta ost i hver. Der påfyldes herefter med den øvrige "dej" Der drysses til slut med rasp på toppen De bages i 20-25 minutter i varmluft ovn på 200 gr. Bacon steges på pande og lægges på som delikat pynt på "klovnenæserne" "Klovnenæserne" serveres med en enkel grov salat -gerne med en olie/eddike dressing. Tips: Vegetariske lækkerier i muffinsforme. |
|
Opskriften er vist 7354 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-11-15 17:24:20 Tak til Le Chef. . det er korrekt Til birgitte : æg : 2 stk, mælk : et skvæt. vh C.Fabricius Le chef ;-) - 2011-07-13 12:11:29 1 æg evt. suppleret med mælk så den rette Dej-konsistens opnås. Birgitte - Esbjerg - 2011-03-01 16:35:36 Lyder som en sjov og spændende opskrift, som jeg gerne vil prøve. I ingredienslisten er nævnt æg og mælk, men ikke hvor meget, og i opskriften siges der ikke noget om, at det skal i. Hvordan gør jeg det rigtigt? M.V.H Birgitte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne